Winkelwagen

Bouwhekklem standaard

 1,85

Omschrijving

Ontdek de efficiëntie en duurzaamheid van onze Bouwhekklem Standaard – de ultieme oplossing voor het stevig bevestigen van uw bouwhekken. Deze hoogwaardige klem is speciaal ontworpen om de stabiliteit en veiligheid op uw bouwterrein te garanderen.

Kenmerken bouwhekklem standaard

  • Eenvoudige Montage: De klem bestaat uit twee voorgeassembleerde onderdelen, die met een bout en moer stevig aan elkaar worden bevestigd. Dit ontwerp garandeert een snelle en moeiteloze installatie, waardoor u tijd en moeite bespaart.
  • Stevige Sluiting: Voor de sluiting wordt gebruik gemaakt van een robuuste bout en moer, wat zorgt voor een onwrikbare verbinding. U kunt de moer eenvoudig vastdraaien met een sleutel 19, wat zorgt voor extra gebruiksgemak.
  • Precieze Pasvorm: De zorgvuldig vormgegeven schelpen van de klem passen perfect om de verticale staanders van uw bouwhek. Dit zorgt voor een naadloze en veilige bevestiging, waarbij elk risico op verschuiving of losraken wordt geminimaliseerd.
  • Hoogwaardig Materiaal: Vervaardigd uit electrolytisch verzinkt materiaal, biedt deze bouwhekklem een uitstekende weerstand tegen roest en corrosie. De wanddikte van 3.00 mm garandeert een langdurige sterkte en betrouwbaarheid.
  • Milieuvriendelijk: Onze bouwhekklem is volledig Chroom VI vrij, wat betekent dat deze geen schadelijke stoffen bevat en milieuvriendelijk is. Dit maakt het een verantwoorde keuze voor uw bouwprojecten.

Specificaties

Extra informatie

Materiaal

Inclusief

Bout en moer

Wanddikte

3 mm

Menu

Bouwhekken
Dranghekken
Klimmateriaal
Opslag & transport

Offerte aanvragen