Winkelwagen

Bouwhekklem standaard inbus

 1,85

Omschrijving

De bouwhekklem Standaard Inbus is de perfecte keuze voor een veilige en efficiënte bevestiging van uw bouwhekken. Deze klem combineert gemak met duurzaamheid en is ontworpen om de veiligheid op uw bouwplaats te verhogen.

Kenmerken bouwhekklem standaard inbus

  • Gebruiksvriendelijke Montage: De klem bestaat uit twee voorgeassembleerde onderdelen, die met een inbusbout aan elkaar worden bevestigd. Deze innovatieve inbusbout zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie, waardoor u tijd en moeite bespaart.
  • Stevige Bevestiging: De inbusbout biedt een sterke en betrouwbare sluiting, waardoor uw bouwhekken stevig en veilig op hun plaats blijven. Het vastdraaien van de inbusbout is een fluitje van een cent, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt.
  • Optimale Pasvorm: Net als onze standaard klem, hebben de schelpen van deze inbusversie een precieze vormgeving, die zorgt voor een perfecte aansluiting op de verticale staanders van het bouwhek. Dit garandeert een veilige en stabiele bevestiging.
  • Duurzaam Materiaal: Vervaardigd uit hoogwaardig electrolytisch verzinkt materiaal, is deze bouwhekklem bestand tegen corrosie en slijtage. De dikte van 3.00 mm verzekert een lange levensduur en een ongeëvenaarde stevigheid.
  • Milieuvriendelijk Ontwerp: Deze bouwhekklem is volledig vrij van Chroom VI, wat bijdraagt aan een veiligere en milieuvriendelijkere bouwomgeving.

Specificaties

Extra informatie

Materiaal

Inclusief

Inbus bout

Wanddikte

3 mm

Menu

Bouwhekken
Dranghekken
Klimmateriaal
Opslag & transport

Offerte aanvragen